Téměř zimní seakayaking na Holyheadu

Zase jednou testujeme mobilní blogování :). Původní plán byl odjet na víkendovku do Skotska, pěkně s tábořením z kajaku, ale protože nám nakonec zase začali na neděli slibovat vánice a metelice, vzali jsme zavděk bližší a tradičnější welšskou lokalitou.

 

Sobotu jsme si užili zcela ukázkové počasí, jen vlny dávaly tušit, že typickým počasím posledních týdnů byly spíš vichřice. Bohužel se nejspíš brzy vrátí, takže zítra to vypadá spíš na trénování záchran a možná nějakou tu surfovací seanci.

Jak jsme avizovali, tak se i stalo a v neděli jsme zápasili s menší vichřicí. Hanka alespoň měla možnost dobře vyzkoušet loď o jejímž nákupu uvažuje. Když jsme si ji u výrobce (náš známý Nigel Denis) v neděli vyzvedávali, vítal nás se širokým úsměvem a slovy: “není to úžasné počasí?” Jak pro koho, jak pro koho…

V každém případě nějaké fotky opět hledejte v galerii.

 

We spent another weekend on Holy island coast with very mild conditions on Saturday but gales coming in on Sunday. At least it was a good opportunity for Hanka to try new boat, she considers buying (Pilgrim Expedition by Nigel Denis). When we came for the boat on Sunday Nigel greeted us shouting: “What a beautiful weather!” Well it depends on your experience level.

Some pictures from Saturday can be found in our gallery.

Leave a Reply

Your email address will not be published.