Prosincový Wales s MMC

Tomáš si užíval jižanské klima na konferenci v Barceloně, já si naopak vyrazila užít první sníh na welšských kopcích. Z původně plánované dámské jízdy pouze ve společnosti kamarádky Kate se nakonec vyklubala procházka zasloužilých členů místního horolezeckého spolku Merseyside Mountaineering Club (MMC). Vyrazili jsme na opačnou stranu údolí naproti Tryfanu, směrem k přehradám Llugwy a Llyn Cowlyd a kopci Pen yr Helgi Du.

image

Příjemná společnost, welšsky proměnlivé počasí (silný vítr a tu a tam i pěkné výhledy), všechno zakončeno dobrým kafem a cukrovím v místní hospodě u hřejícího krbu – není na co si stěžovat ;-) .

Další fotky v galerii.

December Wales with MMC

While Tomas was enjoying mild southern weather on a conference trip to Barcelona, I decided to enjoy the first now on Welsh hills. We originally planned to get out with Kate only but part of core Merseyside Mountaineering Club (MMC) members who wanted to escape from pre-Christmas frenzy joined in too. So a quick walk up to Llugwy Reservoir, Pen yr Helgi Du and down to Llyn Cowlyd was the plan.

Good company, Welsh weather (which included a few superb views and lots of very strong winds), all topped up with excellent coffee and sweets by a nicely warm fireplace in a nearby pub – nothing to complain about ;-) .

More photos here.

Leave a Reply

Your email address will not be published.