Bruslení v lednu aneb Asociální nedělní procházka a trošku bouřlivější moře

Leden už je sice daleko za námi, ale při probírání starších fotek jsme si neodpustili zveřejnit dokumentaci jedné neděle strávené v Liverpoolu. Jak už se tu stává poměrně často, docela foukalo, na kajaky nebylo ani pomyšlení.

IMG_6657

Většinu víkendu navíc lilo jako z konve, takže se nám ani nechtělo podnikat žádný větší výlet a skončili jsme jen v nedalekém Crosby. Nedávno jednoho sedmdesátiletého Angličana odsoudili za asociální chování, když jezdil po městě na kolečkových bruslích a navíc ani do nikoho nevrazil. Tom to přesto risknul a po poloprázdné „promenádě“ se párkrát sem tam projel. Žádné udání jsme (zatím) ze schránky nevylovili.

Fotodokumentaci hledejte zde.

IMG_6644

 

In-line Skating in January or An Antisocial Outing and Slightly Rough Sea

It’s been a while since January but when sorting older photos we could not resist publishing documentation of one January Sunday in Liverpool. As usually, it was very windy, we could not even think about sea kayaking. Most of the weekend also rained cats and dogs so we gave up the idea of any proper outdoor trip and finished up in nearby Crosby. Not so long ago a court had found guilty a 70 years old English gentleman for riding on-line skates in a town centre (and he even hadn’t bumped into anyone). Nevertheless, Tom decided to risk it and had a nice ride along the almost empty “promenade”. No court order has arrived to our letter box – so far. Anyway, we made every effort to document our antisocial behaviour in the gallery.

Leave a Reply

Your email address will not be published.