Návraty na Ostrov I. – Pádlování v Pembrokeshire

(Return to the Island I. – Paddling in Pembrokeshire)

IMGP10155

Původní ambiciózní plány na pádlování okolo skotského Islay nebo dokonce strávit týden na Orknejských ostrovech poněkud pokazila předpověď počasí, ale i tak jsme vyrazili v květnu na krátký výsadek za kanál. Volba nakonec padla na welšské pobřeží (NP Pembrokeshire), kde jsme si nakonec pěkně užili pádlování se vším všudy, co nám suchozemcům doma chybí: vítr, vlny, útesy, ptáci, tuleni atd.

DSC_0448

Prezentace poskládaná z fotek účastníků výpravy je k vidění zde (délka cca. 10 min, otevře se v novém okně), časem třeba doplníme podrobnější komentář.

IMG_5807

The original ambitious plans for circumnavigation of Islay or even a week in the Orkneys had been postponed for yet another day due to not very favourable weather forecast but we still decided to go ahead with the short trip to Britain. In the end it was Pembrokeshire coast which was selected as the best place to go to this time.

DSC_0930

And we enjoyed there all what we miss back home in the landlocked country: waves, wind, cliffs full of birds, seals etc. The presentation compiled from the photos of all our group can be viewed here (approx. 10 min, opens in a new window), we will hopefully add more details later on.

IMG_5726

Leave a Reply

Your email address will not be published.